O nás

Soutěží krásy je víc než dost. Soutěž o nejfotogeničtější dívku roku TOP MODEL je ale ve všech směrech vyjímečná a jedinečná. Jednak tím, že je jednou z nejstarších v České republice (první Top Model byl vyhlášen již v roce 1990), tím, že nerozhoduje výška, takže se zde mají možnost uplatnit i menší modelky, ale hlavně se od všech ostatních liší svou originalitou.

Každý rok se totiž nese v jiném duchu a celý galavečer je podřízen jednomu tématu. Ať už je to HOLLYWOOD NIGHT, kdy se se na molu objevila Pretty woman nebo Madonna či KOLEM SVĚTA, kdy soutěžící dívky svými volnými disciplínami diváky pozvaly do Brazilie či Egypta.

Další velkou výhodou je, že zázemí celé soutěži poskytuje luxusní, čtyřhvězdičkový hotel Horal ve Špindlerově Mlýně. A proč výhodou? Protože si hosté i soutěžící dívky mohou celý víkend užívat jeho luxusu a pohostinnosti. (Mnohem více se dozvíte na www.horal.cz)

TOP MODEL je zkrátka skvělou příležitostí pro dívky, které touží stát se fotomodelkami, chtějí pracovat v modelingu a pózovat nejen na reklamní, ale i umělecké fotografie. Důkazem toho jsou i úspěchy bývalých účastnic TOP MODEL - Jitka Kocurová, Radka Kocurová, Eva Čerešňáková a mnoho dalších.

roktémamoderátorhosté
1995Egyptské pyramidyTomáš HanákMiroslav Donutil, David Vávra, Babalet, Martin Tankway
1996Barvy duhyTomáš HanákMiroslav Donutil, David Vávra
1997Papírová módaRoman ŠtolpaKarel Vágner
1998Na ledové křeTomáš HanákMiroslav Donutil, Karel Vágner
1999FotoateliérVladimír HronBára Štěpánová
2000Podvodní světMíra KuželkaMiroslav Donutil, Karel Vágner